YerevavResto Logo

Առաջին և լավագույն պորտալ Հայաստանի ռեստորանների մասին

  • La Piazza
  • Փլեյ Սփեյս. Ռոսիա Մոլ
  • Tao
  • Patio
  • Տոսպիա ռեստորանը Երևանում
  • Calumet Ethnic Lounge Bar
  • Cucina Marriott
  • kilikia
  • Smak Salad
  • SKY Restaurant MOZAIC
  • Մեռլո Գինետուն Երևան
  • Ռեդիսոն Բլու հյուրանոցը Երևանում
  • The Club
  • Cascade chocolateria
  • ՀալդիԿո
  • Tsirani
  • Tapastan
  • Anoush Restaurant
  • Coffeeshop Company
  • Mon café
  • The LOFT
  • Ռաֆաելո Ռեստորան
  • Beer Academy
  • Santa Familia
  • Martini Royal Cafe
  • Վիվառո Սպորտ Բար
  • Բազաար ռեստորան Երևանում
  • 4 Seasons սրճարան ռեստորան Երևանում
  • ArtBridge Bookstore
  • Sorriso cafe gelato
  • Florence
  • Ռոսիա Մոլ. Ֆուդ Կորտ
  • Կաֆե Վերնիանո Երևան
  • The Beatles
  • Montmartre Restaurant-Cafe-Bar
  • Կակտուս մեքսիկական ռեստորանը Երևանում
  • Tiziano
  • Սոմելյե Ակումբ Իջևան Երևանում
  • In Vino
  • Dolmama
  • Irish Pub 26
  • Food on Wood
  • Ստոպ Մյուզիք ակումբ Երևան
  • 40 Դիգրիս
  • Tufenkian Kharpert Restaurant
  • Սինատրա Ռեստորան
  • Mr. Gyros
  • Noyan Restaurant
  • buy.am Ֆուդ Կորտ
  • Թռչող Ջայլամ Ռեստորան Դիլիջանում
  • Ai Leoni
  • La Villa restaurant complex
  • Bel etage
  • Marriott
buy.am-ի ֆուդկորտ

10/09/2013

Ստերլետը ջեռոցում կայքի օգտատեր Արմինե Առաքելյանից

Sterlet in the oven offered by user Armine AraqelyanԲաղադրիչներ`

1 հատ ստերլետ
2 հատ կիտրոն
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղ
Քացախ 

Պատրսատման եղանակը`

Ստերլետը մաքրել և կտրատել: Դնել ոչ մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, կարմիր և սև պղպեղ, կիտրոնի հյուղ և քացախ: Նախապես թավայի վրա փռել նրբաթիթեղը, ձուկը շարել վրան և վրան լցնել ձիթայուղ: Եփել ջեռոցում 220C ջերմաստիճանով 20 րոպե: Նախքան մատուցելը զարդարել կիտրոնով և կանաչիով:

այլ հոդվածներ

Ի*նչ են կարծում այցելուները:

Կայքում արտահայտված կարծիքները կարող են չհամընկնել կայքի տնօրինության տեսակետների հետ:

Հարցերի դեպքում դիմեք էլ. փոստի հասցեով՝ info@yerevanresto.am

թողնել կարծիք
    Տվյալներ չկան