YerevavResto Logo

Առաջին և լավագույն պորտալ Հայաստանի ռեստորանների մասին

  • Վիվառո Սպորտ Բար
  • MAZA - by Mandaloun
  • Coffeeshop Company
  • Ռեդիսոն Բլու հյուրանոցը Երևանում
  • Mamoor live kitchen and bar
  • դառգետ ռեստորան երևան
  • Armat Lounge
  • ՀալդիԿո
  • Էլ Սքայ Բար
  • Պապարացի սրճարան
  • Anoush Restaurant
  • La Villa restaurant complex
  • Patio
  • Քաղաքից դուրս ռեստորան
  • Էլ Գարդեն Երևան
  • Adastra Restaurant and Bar
  • Dragon Garden
  • Կակտուս մեքսիկական ռեստորանը Երևանում
  • Fish House
  • Smak Salad
  • Mane ռեստորան-ցուցասրահ
  • Թռչող Ջայլամ Ռեստորան Դիլիջանում
  • Mora Restaurant Yerevan
  • Just Cafe
  • buy.am Ֆուդ Կորտ
  • Martini Royal Cafe
  • ArtBridge Bookstore
  • Noyan Restaurant
  • The Beatles
  • Bel etage
  • Բազաար ռեստորան Երևանում
  • Պանացեա Գաստրոնոմ Բուտիկ
  • SKY Restaurant MOZAIC
  • Dolmama
  • Sinatra
  • El Garden Kids zone
  • The Club
  • Sorriso cafe gelato
  • Irish Pub 26
  • Montmartre Restaurant-Cafe-Bar
  • Calumet Ethnic Lounge Bar
  • Tiziano
  • La Piazza
  • Food on Wood
  • Samurai Sushi Bar
  • Tufenkian Kharpert Restaurant
Գործընկերները www.yerevanresto.am-ի մասին

10/09/2013

Ստերլետը ջեռոցում YerevanResto-ի օգտատեր Արմինե Առաքելյանից

Sterlet in the oven offered by user Armine AraqelyanԲաղադրիչներ`

Ստերլետ-1 հատ
Կիտրոն-2 հատ
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղ
Քացախ 

Պատրաստման եղանակը`

Ստերլետը մաքրել և կտրատել: Դնել ոչ մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, կարմիր և սև պղպեղ, կիտրոնի հյութ և քացախ: Նախապես թավայի վրա փռել նրբաթիթեղը, ձուկը շարել վրան և վրան լցնել ձիթայուղ: Եփել ջեռոցում 220 C ջերմաստիճանով 20 րոպե: Նախքան մատուցելը զարդարել կիտրոնով և կանաչիով:

այլ հոդվածներ

Ի*նչ են կարծում այցելուները:

Կայքում արտահայտված կարծիքները կարող են չհամընկնել կայքի տնօրինության տեսակետների հետ:

Հարցերի դեպքում դիմեք էլ. փոստի հասցեով՝ info@yerevanresto.am

թողնել կարծիք
    Տվյալներ չկան