• friends
  • Sakurada
  • In Vino
  • Dali Royal
  • kilikia
  • Leo 52
  • veranda
  • Impresso
  • Rena
  • Eywa
  • Ivy
  • Calumet Ethnic Lounge Bar
  • La Piazza
  • Smak Salad
  • Granada
  • La Villa restaurant complex
  • Tsar Syomga
  • 12 Club
  • Marco Polo
  • Cascade chocolateria
  • Hacker-Pschorr Grill House
  • Cucina Marriott
  • Pioneer
  • Tiziano
  • PAULANER Beerhouse
  • Mozarteum
  • Sommelier Wine Gallery
  • Moscafe
  • Ai Leoni
  • Karloff Czech Reastaurant
  • Bel etage
  • Kami Club
  • Flagman
  • The Beatles
  • Kapela Restaurant
  • Martini Royal Cafe
  • Bon Appétit
  • Bravo Restaurant
  • Patio
  • Intown Cafe Pub
  • Tufenkian Kharpert Restaurant
  • Irish Pub 26
  • The Club
  • Oliva
  • Beer Academy
  • Roly (North ave.6/24)
  • Sorriso cafe gelato
  • Dimond House Hall Empire Street
  • Mezzo
  • Samurai Suchi Bar
  • Noyan Restaurant
  • Santa Familia
  • Parma
  • Tsirani
  • Bardiner
  • Florence
  • Dolmama
  • Speakeasy Cocktail Bar & Grill
  • Kapela Pub
  • Panorama
  • Lavazza
  • Havana
  • BEERevan
Գործընկերները www.yerevanresto.am-ի մասին

10/09/2013

Ստերլետը ջեռոցում կայքի օգտատեր Արմինե Առաքելյանից

Sterlet in the oven offered by user Armine AraqelyanԲաղադրիչներ`

1 հատ ստերլետ
2 հատ կիտրոն
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղ
Քացախ 

Պատրսատման եղանակը`

Ստերլետը մաքրել և կտրատել: Դնել ոչ մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, կարմիր և սև պղպեղ, կիտրոնի հյուղ և քացախ: Նախապես թավայի վրա փռել նրբաթիթեղը, ձուկը շարել վրան և վրան լցնել ձիթայուղ: Եփել ջեռոցում 220C ջերմաստիճանով 20 րոպե: Նախքան մատուցելը զարդարել կիտրոնով և կանաչիով:

այլ հոդվածներ

Ի*նչ են կարծում այցելուները:

Կայքում արտահայտված կարծիքները կարող են չհամընկնել կայքի տնօրինության տեսակետների հետ:

Հարցերի դեպքում դիմեք էլ. փոստի հասցեով՝ info@yerevanresto.am

թողնել կարծիք
    Տվյալներ չկան