YerevavResto Logo

Առաջին և լավագույն պորտալ Հայաստանի ռեստորանների մասին

  • Dolmama
  • Veda
  • Retro Music Club
  • Santa Familia
  • Mezzo
  • Irish Pub 26
  • Flagman
  • Florence
  • Tapastan
  • Cucina Marriott
  • Mr. Gyros
  • La Villa restaurant complex
  • kilikia
  • Mozarteum
  • TMS Burger
  • Calumet Ethnic Lounge Bar
  • Ai Leoni
  • La Perla
  • Parma
  • Lavazza
  • Marco Polo
  • Mon café
  • Noyan Restaurant
  • Rembrandt restaurant
  • Montmartre Restaurant-Cafe-Bar
  • Roly (North ave.6/24)
  • Smak Salad
  • The Beatles
  • Havana
  • The LOFT
  • La Piazza
  • Pioneer
  • Crumbs The Bread Factory
  • Grammy Cafe
  • Famous Kalyan
  • Kapela Restaurant
  • Bel etage
  • Tao
  • Coffeeshop Company
  • ArtBridge Bookstore
  • The Club
  • Blackberry
  • Karloff Czech Reastaurant
  • Martini Royal Cafe
  • Cascade chocolateria
  • Anoush Restaurant
  • HANDs GastroPub
  • Tokyo
  • Tsirani
  • Beer Academy
  • King Garden
  • Patio
  • Famous Kalyan
  • Samurai Suchi Bar
  • Tiziano
  • Tufenkian Kharpert Restaurant
  • La Boulangerie De Paris
  • In Vino
  • Mimino
  • Moscafe
  • Tsar Syomga
  • SKY Restaurant MOZAIC
  • Sorriso cafe gelato

10/09/2013

Ստերլետը ջեռոցում կայքի օգտատեր Արմինե Առաքելյանից

Sterlet in the oven offered by user Armine AraqelyanԲաղադրիչներ`

1 հատ ստերլետ
2 հատ կիտրոն
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղ
Քացախ 

Պատրսատման եղանակը`

Ստերլետը մաքրել և կտրատել: Դնել ոչ մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, կարմիր և սև պղպեղ, կիտրոնի հյուղ և քացախ: Նախապես թավայի վրա փռել նրբաթիթեղը, ձուկը շարել վրան և վրան լցնել ձիթայուղ: Եփել ջեռոցում 220C ջերմաստիճանով 20 րոպե: Նախքան մատուցելը զարդարել կիտրոնով և կանաչիով:

այլ հոդվածներ

Ի*նչ են կարծում այցելուները:

Կայքում արտահայտված կարծիքները կարող են չհամընկնել կայքի տնօրինության տեսակետների հետ:

Հարցերի դեպքում դիմեք էլ. փոստի հասցեով՝ info@yerevanresto.am

թողնել կարծիք
    Տվյալներ չկան