(+374 60) 442550, (+374 96) 211550

Ընտրել տարածաշրջանը

Երեւան
  • Patio
  • friends
  • Sommelier Wine Gallery
  • Pharaon
  • veranda
  • Beer Academy
  • Noyan Restaurant
  • Tiziano
  • Florence
  • Calumet Ethnic Lounge Bar
  • Karloff Czech Reastaurant
  • Hacker-Pschorr Grill House
  • Kapela
  • Dolmama
  • Cucina Marriott
  • Terrazza
  • La Villa restaurant complex
  • Spoon Catering service
  • Rena
  • Sayat-Nova Complex Fudo restaurant
  • kilikia
  • Bravo Restaurant
  • Kami
  • Eywa
  • La Piazza
  • Samurai Suchi Bar
  • royal
  • Sorriso cafe gelato
  • Malocco Cafe
  • Camelot
  • The Beatles
  • Roly (North ave.6/24)
  • Havana
  • Martini Royal Cafe
  • Tsar Syomga
  • Mezzo
  • Santa Familia
  • Parma
  • O2 Cafe
  • Urban
  • Granada
  • AEON anti-cafe
  • Bel etage
  • Panorama
  • Mozarteum
  • Ivy
  • Pioneer
  • 12 Club
  • Bella Italia
  • Irish Pub 26
  • Lavazza
  • Cascade chocolateria
  • Tantuni
  • Al Sheikh/La Scala
  • Tsirani
  • In Vino
  • Moscafe
  • Tufenkian Kharpert Restaurant
  • Kapela Pub
  • PAULANER Beerhouse
  • Provence
  • Smak Salad
  • Original Buffalo Wings Cafe
  • Orange Elephant
  • The Club
  • Mr.Shadow
  • Ai Leoni
Գործընկերները www.yerevanresto.am-ի մասին

10/09/2013

Ստերլետը ջեռոցում կայքի օգտատեր Արմինե Առաքելյանից

Sterlet in the oven offered by user Armine AraqelyanԲաղադրիչներ`

1 հատ ստերլետ
2 հատ կիտրոն
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղ
Քացախ 

Պատրսատման եղանակը`

Ստերլետը մաքրել և կտրատել: Դնել ոչ մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, կարմիր և սև պղպեղ, կիտրոնի հյուղ և քացախ: Նախապես թավայի վրա փռել նրբաթիթեղը, ձուկը շարել վրան և վրան լցնել ձիթայուղ: Եփել ջեռոցում 220C ջերմաստիճանով 20 րոպե: Նախքան մատուցելը զարդարել կիտրոնով և կանաչիով:

այլ հոդվածներ

Ի*նչ են կարծում այցելուները:

Կայքում արտահայտված կարծիքները կարող են չհամընկնել կայքի տնօրինության տեսակետների հետ:

Հարցերի դեպքում դիմեք էլ. փոստի հասցեով՝ info@yerevanresto.am

թողնել կարծիք
    Տվյալներ չկան