• Lavazza
  • Calumet Ethnic Lounge Bar
  • Mezzo
  • Noyan Restaurant
  • Tsar Syomga
  • The LOFT
  • Ai Leoni
  • Hacker-Pschorr Grill House
  • Cucina Marriott
  • Beer Academy
  • Tapastan
  • Patio
  • King Garden
  • Rembrandt restaurant
  • Sakurada
  • PAULANER Beerhouse
  • Cascade chocolateria
  • Smak Salad
  • La Boulangerie De Paris
  • The Club
  • Parma
  • La Villa restaurant complex
  • The Beatles
  • Tufenkian Kharpert Restaurant
  • Santa Familia
  • Mozarteum
  • Bravo Restaurant
  • Dolmama
  • Karloff Czech Reastaurant
  • Moscafe
  • Kapela Restaurant
  • La Piazza
  • Famous Kalyan
  • Tao
  • Speakeasy Cocktail Bar & Grill
  • Leo 52
  • Aperitivo
  • Roly (North ave.6/24)
  • ArtBridge Bookstore
  • Tiziano
  • Oliva
  • Famous Kalyan
  • Martini Royal Cafe
  • kilikia
  • Pioneer
  • Tsirani
  • In Vino
  • Retro Music Club
  • Samurai Suchi Bar
  • Bel etage
  • Havana
  • Mer Gyugh pandok
  • Eywa
  • Marco Polo
  • Irish Pub 26
  • Sorriso cafe gelato
  • Florence

10/09/2013

Ստերլետը ջեռոցում կայքի օգտատեր Արմինե Առաքելյանից

Sterlet in the oven offered by user Armine AraqelyanԲաղադրիչներ`

1 հատ ստերլետ
2 հատ կիտրոն
Աղ
Կարմիր և սև պղպեղ
Քացախ 

Պատրսատման եղանակը`

Ստերլետը մաքրել և կտրատել: Դնել ոչ մեծ ամանի մեջ, ավելացնել աղ, կարմիր և սև պղպեղ, կիտրոնի հյուղ և քացախ: Նախապես թավայի վրա փռել նրբաթիթեղը, ձուկը շարել վրան և վրան լցնել ձիթայուղ: Եփել ջեռոցում 220C ջերմաստիճանով 20 րոպե: Նախքան մատուցելը զարդարել կիտրոնով և կանաչիով:

այլ հոդվածներ

Ի*նչ են կարծում այցելուները:

Կայքում արտահայտված կարծիքները կարող են չհամընկնել կայքի տնօրինության տեսակետների հետ:

Հարցերի դեպքում դիմեք էլ. փոստի հասցեով՝ info@yerevanresto.am

թողնել կարծիք
    Տվյալներ չկան